Åby IBK - En förening för alla
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!

Tack för denna säsongen!
2021-04-01 13:44

Igår var det säsonsavslutning för grupp blå!

Förutom massa roliga tävlingar så var det även utdelning av priser och påskpresenter till samtliga deltagare, detta var givetvis populärt. 

 

För de som inte kunde deltaga på gårdagens avslutning har man fortfarande möjlighet att få ut sitt pris och påskpresent. Kontakta Robert på 072-5545891. 

 

Vi vill tacka alla våra spelare och föräldrar som gjort sitt bästa för att vi skulle kunna bedriva träningar på ett säkert och bra sätt för gruppen trots den pandemi vi lever i. 

 

Vi hoppas att vi ses till hösten igen när säsongen drar igång igen! 

 

Samtidigt vill styrelsen i Åby IBK önska alla sina medlemmar en trevlig påsk!

En som skänkte pant under lördagens insamling
2021-03-06 14:20
Henrik Lundgren

Stort tack till Henrik som skänkte ett helt släp fullt med pant till Åby IBK!

På lördag är det dags igen
2021-03-01 09:47

Har ni större mängder med pant som ni vill skänka till klubben, då går det att ordna upphämtning av panten. Ta då gärna kontakt med Tommy Björck 070-438 35 74 så hjälper han till att hämta upp panten. PANTA MERA sponsrar vår förening genom att även ge oss ersättning för importerade burkar. Vi får alltså ersättning för alla dryckesburkar även sådana som inte ger någon pant i pantautomaten.

 

Genom att skänka dina burkar och flaskor till oss bidrar du till en ökad återvinning samtidigt som du stödjer vår förening.

Tack för ditt bidrag!

Tråkiga besked
2021-02-27 08:03

Under gårdagen kom besked från svenska innebandyförbundet att  de har beslutat sig för att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och herrar division 1. 

Samtidigt beslutade även alla distriktsförbund, även Skånes innebandyförbund, att avsluta distriktsserierna för senior. 

Detta innebär att säsongen för vårt dam och herrlag därmed är avslutad. Ingen upp- och nedflyttning kommer ske inför kommande säsong. Samtliga lag kommer behålla sina nuvarande serietillhörigheter. 


Detta är mycket tråkiga besked men väntade besked efter de senaste restriktionerna och ökade smittspridningen. Förbundet hade olika planer beroende på hur läget med Covid-19 såg ut men nu var man tyvärr tvungna att ta detta beslut. 

Ledarna kommer så småningom gå ut med information till respektive lag om vad som händer inför kommande säsong. 

Tillsvidare fortsätter träningarna för vår blå grupp enligt plan. 

Håll nu ut och ta hand om er så ses vi i hallen snart igen! 


Coach Zachhau i intervju med HD
2021-02-08 12:00
Foto HD

Daniel Zachhau som är en av två huvudtränare för vårt herrlag var i förra veckan med i ett reportage för Helsingborgs Dagblad. Där berättar han om hans byte från målvakt på innebandyplanen till coach vid sidan av. 

Klicka på länken för att läsa hela intervjun. 
Åter träning för blå grupp
2021-01-22 12:00

Efter folkhälsomyndighetens senaste besked har kommunen från och med måndagen den 25/1 beslutat att öppna upp idrottshallen igen för kommunens föreningar. Ett bra beslut då träningen för våra barn och ungdomar är oerhört viktig!

Detta innebär att vi med glädje återigen startar upp träningen för vår blåa grupp på onsdagar, precis som tidigare. Träningen startar som vanligt kl 17:00 och håller på till 18:30. 

Tänk på, man ska vara symptomfri annars ska man stanna hemma, alla använder sin egna vattenflaska och att föräldrar ej får vistas på läktaren under träningens gång. Detta för att minska smittorisken och en ev smittspridning. 

Vi hälsar nya som gamla spelare hjärtligt välkomna tillbaka! 

Tyvärr är restriktionerna desamma för personer födda 04 och tidigare men vi hoppas att detta är starten på en ljusare framtid där vi snart får starta upp verksamheten för alla lag!
Följ oss på Facebook
Nyheter från våra lag
Herrar A, 04/12 14:28 
Herrar A, 15/10 10-15 
Herrar A, 12/10 12:50 
Herrar A, 03/10 10-03 
Herrar A, 28/09 09-28 
Herrar A, 24/09 17:00 
 
Huvudsponsor
Samarbetspartners
SPONSORER
Gräsroten
Sponsorhuset
Pantamera