Åby IBK - En förening för alla
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!

Åter träning för blå grupp
2021-01-22 12:00

Efter folkhälsomyndighetens senaste besked har kommunen från och med måndagen den 25/1 beslutat att öppna upp idrottshallen igen för kommunens föreningar. Ett bra beslut då träningen för våra barn och ungdomar är oerhört viktig!

Detta innebär att vi med glädje återigen startar upp träningen för vår blåa grupp på onsdagar, precis som tidigare. Träningen startar som vanligt kl 17:00 och håller på till 18:30.

Tänk på, man ska vara symptomfri annars ska man stanna hemma, alla använder sin egna vattenflaska och att föräldrar ej får vistas på läktaren under träningens gång. Detta för att minska smittorisken och en ev smittspridning.

Vi hälsar nya som gamla spelare hjärtligt välkomna tillbaka!

Tyvärr är restriktionerna desamma för personer födda 04 och tidigare men vi hoppas att detta är starten på en ljusare framtid där vi snart får starta upp verksamheten för alla lag!
Stötta Åby IBK!
2021-01-19 13:58

Precis som för alla föreningar och verksamheter så påverkas även vi av denna oerhört tråkiga pandemi!

Vi vill påminna dig om vårt samarbete med sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Åby IBK när du ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Åby IBK Klippan pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Registrera dig på Sponsorhuset och bli samtidigt belönad med en Trisslott via denna länk:
Årets första insamling
2021-01-04 09:44

God Jul & Ett Gott Nytt År!
2020-12-24 09:47
Åby IBKs styrelse vill önska  sina medlemmar, sponsorer, supportrar och övriga en riktigt god jul och ett gott nytt år i hopp om att kommande innebandyår blir bättre.

Ta hand om er så ses vi förhoppningsvis i hallen snart igen!
Info gällande nya coronarestriktioner
2020-12-19 15:39

Det har böljat lite fram och tillbaka med corona-restriktionerna på sistone.

FHM gick för en vecka sedan ut med vissa lättnader med avseende på träning för de som är födda 2004 och tidigare, men nu är det annat som gäller.

Från och med måndagen den 21/12 till och med den 10/1 ställs samtliga träningar in. Hallarna hålls helt stängda under denna period.

Vi inväntar nya specifika besked från både Riksidrottsförbundet samt innebandyförbunden löpande, vilket gör att besluten lär dugga tätt efter jul- & nyårsuppehållet.

De nya restriktionerna sträcker sig i sin helhet fram till den 24/1 2021, men vi vet av erfarenhet att de justeras så snart idrottsförbunden ger sina remiss-svar.

Vi försöker hålla er uppdaterade allt eftersom nya besked kommer in.

Vi får samtidigt ta tillfället i akt och tillönska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas på ett betydligt bättre innebandyår 2021!

Herrar A
Hallå Coach Zachhau
2020-12-04 14:28, Herrar A
Daniel Zachhau
Innebandyn är tillfälligt pausad pga pandemin. När den drar igång igen vet vi inte. Men vi passade på att ställa ett par frågor till en av våra tränare, Daniel"Osten"Zachhau.
Följ oss på Facebook
Herrar A, 04/12 14:28