ÅBY IBK Klippan
30 år 2019
2020-01-25 12:00
Herrarna hade inga problem att ta tre nya poäng under fredagskvällen! Efter två perioder stod de 10-0 på tavlan och matchen var över. I sista perioden går matchen ner i tempo men blir vinst tillslut med 12-3. Ett bra dagsverke av hela laget. Nästa vecka är de dags för nytt toppmöte när herrarna åker till Hjärnarp (Magnarp).

Målskyttar för Åby: Jimmy 4, Loman 3, Gustaf Lundgren 2,  Senniksen, Alex, Danne N
Assist: Loman 4, Jimmy 3, Danne N, Skogh, Alex

För fullständig matchfakta klicka här
H4
Inför Emmaljunga
2020-01-17 14:56, H4
Ny match och ny chans till tre poäng när Åbygrabbarna drar till Vittsjö idrottshall.
H4
2020-01-10 17:22, H4
Juluppehållet är över och de vankas äntligen match hemma i ”ladan” igen!
Åby inleder nytt samarbete
2020-01-09 18:00
Vi kan med glädje meddela att vi inlett ett nytt samarbete när det gäller vår kiosk. Sanne Jeppsson som äger Sannes smått och gott, ett litet fik i centrala Klippan, kommer framöver ha hand om vår kiosk vid våra evenemang. Sanne har stor erfarenhet inom detta och är ett känt ansikte, framförallt från hennes tid som kioskansvarig på Åbyskolan i Klippan där hon träffat många ungdomar genom åren. Hon kommer att vara på plats till fredagens match mot Vv84.

Vi ställde några frågor till Sanne:

Du är ju känd för många men för dom som inte vet, vem är Sanne?
-Vem är Sanne? Jag är en glad och prat glad "tant" som har hållt på med kiosk verksamhet i ca 20 år! Många känner mig sen innan, jag har jobbat inne på gymnasiet i klippan sedan år 2000, och driver nu ett litet fik mittemot skolan, eftersom skolan ville driva sitt eget inne på skolan.  Jag har öppet alla vardagar mellan halv sju på morgonen till runt halv fem på kvällen, och alla är välkomna in!!

Vad gjorde att du ville samarbeta med Åby?
-Jag blev tillfrågad av Robert om jag ville ta över försäljningen i kiosken på innebandyn, och varför inte, jag brinner för mitt jobb och älskar att träffa nya människor.

Nu när du tar över, vad kan besökarna förvänta sig för utbud i kiosken?
Jag tänkte erbjuda lite blandat i kiosken på innebandyn, bland annat, toast,  olika drycker ex. cola, powerrade, te, ramlösa och framför allt kaffe! Olika sorters kakor, delicato boll, och ev kanelbulle. Plus massa annat gott!

Vi hälsar Sanne hjärtligt välkommen som samarbetspartner och ser framemot att få träffa henne i kiosken framöver!

Svensk innebandy lanserar ny app
2020-01-03 16:00
Nu har svensk innebandy lanserat sin nya version av innebandyappen. Förutom att man fortfarande kan följa matchhändelser så kan man även inför,under och efter matcherna kommentera,lägga upp bilder,få notiser om laget och matcherna. Klicka på länken här nedan för att komma till appen och följ Åby IBK.

Klicka på länken här.

Läs mer om appen på svensk innebandys hemsida.

H4, 17/01 14:56
H4, 10/01 17:22