Stöd Åby IBK. Köp stödbiljetter till våra hemmamatcher!
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!

Black Friday! Nu kan vi öka på intäkterna!
2020-11-27 09:00
Nu har årets stora shoppingdag BLACK FRIDAY startat!

Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker  med 50%.

Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du och Åby IBK får pengar tillbaka! Klicka på länken nedan för  att se alla grymma erbjudande!

Tack för att ni stöttar Åby!
Fortsatt inställda matcher och träningar
2020-11-18 09:41
Tråkiga besked! Som vi flesta misstänkte så förlängs allt till den 13 december, då tas det nya beslut. Alltså all träning och matcher för seniorer födda 04 eller tidigare är fortsatt inställda.

Träningar för spelare födda 05 eller senare fortsätter. Alltså är de fortsatt träning för vår blåa grupp.

Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen! Tvätta händerna och håll avstånd!

Forza Åby! 🔴
Insamling 2021 "Skänk din pant" är nu inlagd på hemsidan
2020-11-10 12:25
Klicka på länken för att komma till vår sida för pantinsamlingen.
Stöd Åby IBK när du julklappshandlar!
2020-11-05 10:11

Snart väntar stora shopping-dagar, inte minst Black Friday och den allmänna julklappshandeln. I dessa tider är näthandel ett säkert sätt att få hem klapparna till dörren. Glöm inte att ALLA dina köp kommer generera pengar till både dig själv och Åby IBK utan att det blir dyrare för dig som handlar.

Allt som behövs är att du går till butiken via Sponsorhuset. Lär dig Sponsorhuset och få samtidigt en Trisslott via deras Bonusstege.

Tack för att ni stöttar Åby IBK!
Årets sista insamling
2020-11-02 11:25
Då var det dags igen. På lördag den 7 november 10-12 är vi på plats. Detta är årets sista insamling, men det går bra att lämna efter denna datum på Humlegatan 3 eller ring 070/4383574 om vi skall hämta.  Insamlingen för år 2021 kommer att publiceras på vår hemsida och andra sociala medier längre fram i höst. Vill även passa på att tacka för den pant som skänkts till Åby IBK under året. STORT TACK!
Ny viktig information gällande Covid-19
2020-10-28

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 i Skåne har Skånes innebandyförbund idag kommit ut med information om vad som gäller fram till den 17 november.

För Åbys del innebär detta att all innebandyverksamhet på seniornivå ställs in. Det gäller både träningar och seriematcher. Alltså är all match och träningsverksamhet inställd för dam, herr och oldboys fram tills den 17 november. Då tas det nya beslut om vad som gäller.

Gällande vårt lag på blå nivå så fortsätter träningen som vanligt då restriktionerna än så länge bara gäller personer födda 2004 eller tidigare men alla sammandrag är också inställda. Alltså, träningen fortsätter för blå nivå men inga sammandrag kommer att hållas.  För att minska smittspridning så ber vi er föräldrar att endast lämna och hämta er barn och i största möjliga mån inte vistas i Klippans Idrottshall under träningen. Tänk på, har ert barn sjukdomssymptom ska man stanna hemma!

Detta är så klart riktigt tråkiga besked men nu måste vi alla hjälpas åt så vi kan komma igång igen så snabbt som möjligt!

Håll avstånd och bli hemma om ni har sjukdomssymptom.

För mer information klickar ni på länken här under.

Följ oss på Facebook
Herrar A, 15/10 10-15