Stöd Åby IBK. Köp stödbiljetter till våra hemmamatcher!
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!

Publikinstruktioner för dam & herr!
Med anledning av rådande omständigheter gällande Covid-19 restriktionerna så behöver vi vidta följande åtgärder vid våra seniormatcher i Klippans Idrottshall. Detta gäller från och med kommande hemmamatch den 2/10.

• Vi tillåter publik om max 50 personer! Endast hemmasupportrar gäller om inte annat anges!

• OBS. Föranmälan krävs. Detta gör man via sms på 0730-49 0656. Inträdet ( 30kr dam och 40kr herr) betalar man vid anmälan till swishnummer 1230714121. Anmälan gäller från när man swishat för inträdet, alltså är platsen inte bokad för än man betalat inträdet. Har man inte betalat för inträdet får man inte komma in i hallen. Barn under 5 år betalar 20kr. Övriga betalar 30kr eller 40kr beroende på dam eller herrmatch.

• Insläpp 30 minuter innan matchstart. Innan dess är ingen publik välkommen in i hallen!

• Vid inträdet kommer det finnas som skall användas innan man går in i hallen.

• Kiosken kommer vara öppen från insläpp till början på andra perioden. Undvik köbildning, minst 1 m avstånd gäller!

• Spelplanen får bara beträdas av spelare, ledare, domare och matchfunktionärer innan, under och efter matchen.

• Efter matchen lämnar man hallen omgående via huvudentrén.

• Lyssna på matchfunktionärernas direkt och respektera avspärrningarna i hallen!

Vid eventuella frågor kring detta kontaktar ni styrelsen i Åby IBK
2020-10-18 18:03
Åby IBK har inlett ett nytt sponsoravtal tillsammans med Ica Kvantum Klippan. Detta är vi mycket glada för!

Hos Ica Kvantum i Klippan står matglädjen och den goda måltiden i centrum. För Klippans invånare är det ingen hemlighet att frukt och gröntavdelningen är deras stolthet. Såklart följer Ica Kvantum också svensk standard i livesmedelshantering och levererar hög kvalitét. Till rätt pris såklart!

Vi hälsar Ica Kvantum Klippan välkommen till Åby familjen!

Herrar A
Referat: Åby IBK Klippan - Bjärreds IBK B
Matchreferat Bjärreds IBK H3
2020-10-15, Herrar A
Foto Clara Nilsson

Då var det dags igen i ladan.

Denna gången stod Bjärred på andra sidan och som vi vet sen tidigare vi mött denna klubb är att dom alltid haft bra lag och så var det även denna dagen.

Herrar A
Referat: IK Stanstad - Åby IBK Klippan
Matchreferat IK Stanstad H3
2020-10-12 12:50, Herrar A
Inför matchen saknar vi två viktiga pågar och vi får omorganisera hela laget.
Stanstad visste vi inte mycket om men dom brukar alltid ha bra lag och så var det även denna gång.
Förbokning Åby IBK - Bjärred H3
2020-10-10 15:43
På onsdag spelar våra herrar säsongens andra hemmamatch mot Bjärreds IBK B.

Antalet platser som finns tillgängliga är kraftigt begränsade på grund av rådande omständigheter kring Covid-19.
Vi måste därför tilldela dessa platser enligt principen först till kvarn. Antalet platser som finns tillgängliga är 50st.

Bokningen görs till 0730490656. I samband med bokning betalar man in inträde till swish 1230714121.
40kr från 5 år och 20kr för barn under 5 år.

OBS. Endast hemmapublik! Ett par platser tilldelas bortalagets chaufförer.

Insläpp mellan 19:00-19:20.

Läs noga instruktionerna som finns i hallen.
Arrangemanget drivs enligt folkhälsomyndigheten och kommunens rekommendationer för en minskad smittspridning.
Spelar du på Svenska Spel - ett extraklick kan vara värt mycket för Åby IBK!
2020-10-09 13:19

Många av er har sina spelkonto på Svenska spel kopplade till oss via gräsroten, och det tackar vi för!

Här kommer ett sätt hur du kan ge 2% av alla dina spel till Åby IBK, utöver din koppling via gräsroten.  Lär dig att alltid gå via sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Genom att du klickar dig vidare därifrån går automatiskt 2% till Åby IBK för alla dina spel!

Spara denna länken och sprid den vidare!

Tack för ert stöd!
Stöd Åby genom Sponsorhuset