Åby IBK - En förening för alla
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!
Herrar

Åby IBK Klippan
7 - 7
VV-84 SK Bjuv
Åby IBK Klippan7 - 7VV-84 SK Bjuv

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 februari, 19:30
Plats:Klippans Idrottshall
Serie:Herrar Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:18:15
Aktivitetsinfo: Då var det åter igen dags för hemma match I borgen. Vi tar emot gruvungarna från Bjuv. Matchstart 19:30, samling I hallen 18:15. Viktigt att vi är taggade till tusen för det lär de vara. Det är derby och det kommer krävas mycket av oss. Spelar vi som senast då är de 3 poängen våra. Ät och drick ordentligt så vi är 100% redo. Tagga nu grabbar så ses vi på onsdag!
Trupp:#2 Dennis Nelandersson
#4 Anton Thelin
#7 Liam Manninen
#9 Filip Svensson
#10 Johan Byström
#12 Jimmy Jeonander
#19 Viktor Fredriksson
#21 Fabian Enroth
#26 Daniel Nelandersson
#39 Oscar Bengtsson
#99 Torbjörn Nilsson
Referat och bildspel Vv-84
2022-02-14 14:37

Fler bilder (+46) >>
Foto Clara Nilsson
Då fortsatte vårt NHL- schema. Och denna gången blev det ett miniderby i ladan.
Det märktes redan på uppvärmningen att det det skulle bli en tuff och härlig batalj!Vi börjar bra och det tar inte många minuter innan vi gör snyggt 1-0 gemon Dennis som går mellan deras backar och smäller in den.Vi spelar runt bra men VV kommer upp då och då.VV kvitterar snyggt genom bra spel som avslutas med ett vackert volley mål.En stund efter detta kommer det även sn straff till VV som dom förvaltar bra och gör 1-2.I slutet av perioden får vi ett PP och frislag i hörnan. Det utnyttjar vi där Jimmy spelar Oscar som smäller in den bakom duktiga VV-målvakten.Andra perioden börjar vi riktigt bra igen!(Vi har spelat bra innebandy nu ett tag eller säg 5-6 perioder men inte fått den utdelning vi vill..)Men lite somvanligt lyckas vi inte göra mål och tyvärr lyckas VV med det.2-3 lyckas dom göra med ett bra skott utifrån...2-4 vet jag tyvärr inte hur jag ska förklara men det går inte till historien som den hårdaste skott, snyggaste dragningen eller något annat... Rent piss mål faktiskt...Vi får ett PP som kan diskuteras men det utnyttjar vi till max där vi spelar runt och runt och till sista hitta Jimmy till Oscar som smäller in 3-4.Vi får ytterligare ett PP och i detta smäller Dennis in 4-4... Så skönt med tanke på hur matchen ser ut...I slutet av perioden så har Jimmy bestämt sig att han ska göra mål på sina grannar i från gruvan... Han skjuter och skjuter och till sist när ingen kan täck mer så lyckas han smälla in den i hörnan!5-4 till oss inför 3:e känns rättvist i en annars jämn match...I början av tredje perioden får VV ett frislag som lyckas på något sätt gå igenom hela formationen. 5-5 är ingen rolig öppning men vi visar att vi är i form nu och vi är ett grymt starkt lag tillsammans nu.Dennis med assist av Jimmy smäller in 6-5.Vv sticker upp och kvitterar men Det tar inte lång tid innan vi är i förarsätet igen!Även om publiken,spelare och domare får se en av dom sjukare räddningarna i ladan av VVs målvakt på Oscars skott så så den bara in.Till sist smäller Byström in den efter en sjukt bra press av alla i formationen.Här tycker vi har chans att avgöra i ett par läge men lyckas inte...Och tråkigt nog får VV in en kvittering som inte är bra från vår sida eller mer så sjukt typiskt vår otur denna säsong.Det finns lite tid kvar och vi ger det chansen men utan att lyckas.7-7 i slutresultat speglar kanske matchen, vill jag säga utan att vara för färgad.Vi spelar bra I PP (3av4) och vår box för tillfället håller fan elitklass.Tror att när väl vv skulle skjuta kunde man bara träffa åbyspelare i deras PP.Sjukt bra!Just nu spelar vi bra innebandy, har kul och vi tar tack vare det poäng!Hoppas vi kan ta med det till matchen på söndag trots vi har mycket folk borta....Hoppas vi får ihopa lag så undertecknad slipper dra på stället...Nästa match är mot FBC Malmö.Kommer bli tuff och båda behöver verkligen poängen...Tre sjärnor*** Anton** Jimmy* Olsson//Zachhau#ÅbymotSSL

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Samarbetspartners
SPONSORER
Gräsroten
Pantamera