Åby IBK - En förening för alla
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!
Herrar A

IBK Genarp
18 - 3
Åby IBK Klippan
IBK Genarp18 - 3Åby IBK Klippan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 november, 15:00
Plats:Genarps Idrottshall
Serie:Herrar Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:13:45, Genarps idrottshall
Aktivitetsinfo: Då var det dags för ännu en bortamatch. På söndag bär det ner mot sydligare breddgrader där vi ska möta IBK Genarp. Matchstart 15:00 samling i Genarps idrottshall  13:45(räcker att söka på genarps idrottshall så kommer man rätt). Ät och drick ordentligt så ni är 100% redo för en urladdning. Tre poäng ska med hem. Tagga nu ordentligt pågar!
Trupp:#2 Dennis Nelandersson
#4 Anton Thelin
#9 Filip Svensson
#10 Johan Byström
#12 Jimmy Jeonander
#18 Alexander Johansson
#19 Viktor Fredriksson
#26 Daniel Nelandersson
#39 Oscar Bengtsson
#75 Felix Jönsson
#99 Torbjörn Nilsson
Förslust mot Genarp
2021-11-29 10:09
Foto Clara Nilsson

Ingen rolig söndag eftermiddag men...

Trots underläge 4-0 efter första där vi bjuder på 3 mål via individuella misstag samt ett frislagsmål så gör vi en bra period. Vi skapar många chanser där antingen Genarps duktiga målvakt räddar eller att vi saknar skärpan i avsluten. Spelet är relativt jämnt perioden igenom. Vi gör även en helt okej andra period men det är Genarp som gör målen även om vi får in två reduceringsmål via Dennis och Oscar. I sista perioden skadar Byström sig och vi får spela hela perioden med 9 man. Samtidigt rullar Genarp runt på 20 man. Tyvärr rinner det också iväg pga trötthet, frustration och många dåliga beslut över hela banan från vår sida. Samtidigt pumpar Genarp på med många unga hungriga skickliga spelare, det kändes som de aldrig blev trötta. 

Tyvärr bjuder vi på minst 10 mål under matchens gång. Givetvis gör hemmalaget ett par fina spelmål men vi tappar också bollen på fel ställe, vi gör felaktiga beslut över hela banan som straffar oss. Sen måste vi också bli bättre på att få fast bollen på offensiv planhalva. Vi har otroligt svårt att hålla i bollen offensivt och på så vis vila med bollen. Och det är inte bara i denna matchen. Där måste vi bli bättre framöver! 

Med det sagt.. om vi hade haft rätt förutsättningar utan sjukdomar, jobb och massa spelartapp under säsongen så tror jag vi hade kunnat stå upp bra mot Genarp och mot andra lag som vi förlorat mot i år. Visst, vi förlorar rättvist matchen men det är minst 10-12 slump/skitmål. Spelmässigt imponerande inte Genarp jätte mycket på mig. Med tanke på vad man hört innan. Kan låta konstigt när vi förlora så stort men det är mitt tycke i alla fall. 

Redan på Onsdag är det dags igen och chans nu att studsa tillbaka. Osby kommer till vår lada. Matchstart 19:30. Hoppas på mycket publik, vi behöver ert stöd. 

*** Tre stjärnor från matchen mot Genarp går till Mamma Fredriksson som bjöd laget på en gudomligt god saffranskaka efter matchen. Tack för det! 

/ #12

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudsponsor
Samarbetspartners
SPONSORER
Gräsroten
Pantamera