Åby IBK - En förening för alla
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅBY IBK Klippan
Anno 1989 - En förening för alla!

Åby IBK Klippan
5 - 5
Malmö FBC B
Åby IBK Klippan5 - 5Malmö FBC B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 september, 15:00
Plats:Klippans Idrottshall
Serie:Skånemästerskapen Herrar Grupp 5   Tabell >>
Samling:13:45
Aktivitetsinfo: Då var det dags för den tredje SKM matchen. Samling i hallen 13:45. Matchen startar 15:00. Efter två riktigt bra matcher så är det dags att tvåla till Malmö ordentligt och ge oss själva en bra känsla inför seriestart. Glöm nu inte äta och dricka ordentligt så vi orkar trycka på lika bra som vi gjort i de andra två matcherna.
Trupp:#2 Dennis Nelandersson
#4 Anton Thelin
#7 Liam Manninen
#9 Filip Svensson
#10 Johan Byström
#12 Jimmy Jeonander
#15 Max Hesselbom
#17 David Nelandersson
#18 Alexander Johansson
#19 Viktor Fredriksson
#21 Fabian Enroth
#26 Daniel Nelandersson
#39 Oscar Bengtsson
#40 Emil Edman
#42 Simon Andersson
#99 Torbjörn Nilsson
Herrar A
Referat: Åby IBK Klippan - Malmö FBC B
Ny oavgjord match
2021-09-13 16:00, Herrar A
Simon, i svart tröja, gjorde en bra match mot Malmö!

Sista matchen i skånemästerskapen och innan seriepremiären när FBC Malmö H3 kom på besök. 

I den sista matchen innan premiären så ville vi sätta det vi tränat på och ha det med oss in i serien.

 

Det börjar rätt hyfsat kan man väl säga... Efter tre sekunder har Byström hunnit teka-trolla bort två malmöspelare och tunnlar en och lagt in den I kassen bakom en minst sagt chockad målvakt... 1-0 singnerat Byström Sen blir det bra spel från oss även om vi har en del missar... 2-0 får vi när Anton bågar från hörnan efter fått en bra pass från David. Första är en bra period även om där finns mer och hämta. Period två blir lite rörig med lite boxplay för oss. Tycker att ser en del detaljer som ska lösas i veckorna här nu innan premiären.

 

Denna period går väl inte till historien som Åbys bästa men ok. Vi pressar bra och får utdelning rätt fort. Edman smackar in 3-0 med en smörpass från Simon i en kontring. 4-0 gör Simon själv denna gång men en fin pass från Max då vi vunnit bollen högt i vår press. 4-1 är ett PP från dagens motstånd som är riktigt bra. Deras PP var överlag bra och bi fick inte tag i det riktigt idag. 4-2 är tyvärr lite slav där vi tappar bollen lite onödigt och sen får dom båga in och skjuta. Hoppas vi slipper se det försvarsspelet i serien... Nu får vi ännu ett PP emot oss... Men vi löser det på ett bra sätt och Viktor kontrar och gör destinkt 5-2. Tyvärr så göra dom 5-3 i ännu en PP emot oss... tråkigt...

 

Tredje perioden försöker vi inte stressa upp och hålla i bollen. 5-4 tappar ändå bollen.. 5-5 gör dom i slutet... Vi försöker dom 3 sista minuterna och vinna matchen men lyckas inte trots chanser... Vet inte riktigt hur jag ska summera en hel match här men där är lite huvudvärk för oss i ledarstaben... Men problem är till för att lösas! Det ska vara gjort tills premiären hoppas jag verkligen!

 

Tre stjärnor:

*** Totte

** Viktor

* Simon

 

//Zachhau #ÅbymotSSL


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Samarbetspartners
SPONSORER
Gräsroten
Pantamera