Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅBY IBK Klippan
30 år 2019
Åby IBK Klippan
16 - 9
Hjärnarps IBK
Åby IBK Klippan16 - 9Hjärnarps IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 18 oktober, 19:30
Plats:Klippans Idrottshall
Serie:Herrar Div 4 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:18:30
Vinst mot Hjärnarp
2019-10-21 11:42
Under fredagen kom Hjärnarp på besök till ödemarken i Klippan. De visade sig att det skulle bli en tuff match för serieledaren från metropolen och storstaden Hjärnarp (Magnarp).
Hjärnarp kom till matchen i hopp om att ta sin fjärde raka seger. När första perioden var över hade hemmalaget kört över besökarna fullständigt och hade ledningen med 7-1. Våra två femmor pumpa på byte för byte och då hängde inte bortalaget med. För första gången denna säsong satt vårt försvarsspel så som vi ville samtidigt som vårt anfallsspel var tempostarkt och fantasifullt. I andra väljer Hjärnarp att sätta en högre press och automatiskt blir spelet mer hafsigt i vår lilla hall. Trots detta så är det ändå vi som har kontroll på tillställning och gör ett antal mycket fina spelmål. Vi har en betryggande 11-2 ledning och det enda vi säger inför sista är att gå ut och göra precis likadant. Då går vi tyvärr ut och gör precis tvärtom..  direkt i inledningen och inom loppet av 2 minuter reducerar Hjärnarp 3 gånger om och får lite momentum. Efter detta jämnar spelet ut sig och vi utökar ledningen ytterligare. Tyvärr faller vårt försvarsspel ihop ännu mer och vi släpper in ett par billiga bollar mot slutet. Tillslut vinner vi matchen med 16-9.

Om vi bortser från sista perioden så gör vi vår absolut bästa match och visar att vi är att räkna med framöver. Båda femmorna levererar vilket tyder på en bra bredd då vi fattades lite folk inför matchen. 

Målskyttar: Jimmy 4, Loman 3, Fippe 2, Sena 2, David 2, Alex 1, Oscar 1, Skogh 1, 
Assist: Loman 4, Alex M 3, Oscar 3, Jimmy 2, Sena 2, Daniel 1.

Nästa match spelas på bortaplan mot Perstorp. Häng med och stötta oss mot tre nya poäng!


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER